Tuesday, 23 October 2012

مع التوفيق والنجاح

Assalamualaikum semua. Sihat? Jangan sakit-sakit ya. Exam dah nak dekat. Jaga kesihatan. Kalau demam sikit-sikit tu, segera jumpa doktor. Jangan biar melarat.

*Kak cik curi-curi ambil masa study untuk post entre kali ni. 

Good luck untuk rakan-rakan yang akan menduduki peperiksaan minggu hadapan khususnya sahabat-sahabat di IPG KDRI. Semoga berjaya. 

Sahabat-sahabat ingat lagi kan ketika kita bersama-sama menonton filem Laskar Pelangi? 

"Kalau nak pandai > belajar
Kalau nak berhasil > usaha "

Jadi, berusahalah. Tapi, kalau kita tak dapat hasil yang setimpal dengan usaha kita, jangan kecewa. Mungkin Allah dah sediakan kepada kita ganjaran yang tak terduga kelak. 

*Okay, dah-dah... Sambung study.... ^_^

Maassalamah ...

No comments:

Post a Comment