Sunday, 11 May 2014

Exam is around the corner!!!

Amboi kak cik...exam is around the corner konon! Itupun masih sempat nak update blog, ya? Hehe

Idok lerr... Kak cik saja je nak ambil kesempatan ini nak ucap 'good luck' kepada kawan-kawan. Kalau mereka baca lah blog yang tak berapa nak famous ni kan... Haha..


Kak cik jadi teringat masa sekolah menengah dulu. Hampir kesemua subjuk memerlukan teknik hafazan untuk ingat. Ada seorang ustazah mencadangkan satu cara supaya mudah ingat apa yang dihafal. Apa? Rebus semua buku, kemudian airnya diminum! Haha.. kalau berani cubalah!

Mesej dari seorang ustazah :

Penyu bukan sebarang penyu,
Penyu pemalu dari Terengganu,
Ingatlah Allah dalam exam mu,
InsyaAllah kejayaan menantimu. :-)

Di kesempatan ini juga, bersempena tanggal 11 mei 2014, kak cik nak ucapkan Happy Mother's Day untuk mak. Terima kasih, mak...untuk segalanya. Adik sayang mak dunia akhirat.

Emak dan pokok. Berpisah tiada... :-)

*Just a very short entry....dah...jom sambung study.... doakan kak cik dan kawan-kawan ya!

No comments:

Post a Comment